Reserveer

0031 (0) 117 462 826

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF:
KLIK HIER

Laatste Evenementen

Geen evenementen

In onze hemel kunt u
gebruik maken van
gratis WIFI!
Vraag de code!

Activiteiten

Op dit moment zijn er geen
activiteiten gepland.

Houd onze website en facebook
pagina in de gaten!!!

Eetcafe de Zevende Hemel - Sluis
PDF Afdrukken E-mailadres

Beste Internetbezoeker,

 

Welkom op onze compleet vernieuwde internetsite van Eetcafé de 7evende Hemel in Sluis. Op deze site kunt u zich volledig op de hoogte stellen van alles wat ons bedrijf u kan bieden. We hopen zo dat u een positief beeld krijgt van onze zaak zodanig dat we u in de toekomst “live” kunnen ontmoeten.

Op 14 juli 2007 vierden wij onze tiende verjaardag, in deze tien jaar is er een heleboel gebeurd. Van bruiloften tot vrijgezellenavonden, van winterse “stube” tot dance to trance party, wij staan voor alles open. Onze 7evende hemel bestaat in de zomer uit een voorterras en als u binnenkomt, treft u direct een warm interieur aan, bestaande uit een mooie gemetselde en sfeervolle bar voor aperitief of voor een gezellig avondje doorzakken. In 2003 is onze zaak uitgebreid met een mooie serre, die in de zomer volledig opengeschoven kan worden.
 
De serre geeft ons ook de mogelijkheid om meerdere groepen tegelijkertijd van een leuke avond te voorzien. U kunt bij ons bijvoorbeeld de serre afhuren voor vergaderingen of om er met een grote groep te eten. Achter onze zaak is een mooi tuinterras gelegen, waar u heerlijk relaxed kunt eten of voor een feestje kunt barbecueën. 
   
In onze keuken staat een ervaren chef-kok samen met zijn collega garant voor vers en lekker eten, eventuele barbecue - of koude en warme schotels of complete dinervoorstellen voor een heerlijk betaalbare prijs.

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje, een lunch of diner, feesten en partijen, een volle buik of een kater!! Voor elk wat wils. Mocht u interesse hebben om onze zaak te gebruiken voor één van de bovenstaande dingen, dan kunt u op deze site vinden hoe u kunt reserveren of op een andere manier met ons in contact kan komen.

Wij hopen u dan ook binnenkort in onze “Hemel” te mogen begroeten!